CWG

PR & Content Marketing PraktikantFor at sikre os, at vi altid er på forkant med den gode historie, det helt rigtige materiale og indhold på det helt rigtige tidspunkt, søger vi en praktikant til efteråret 2017, som får ansvar for opgaver indenfor PR og Content Marketing.

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger en praktikant, som er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation, PR, marketing eller lignende. Vi forestiller os, at du er kreativ, er interesseret i design, har et grafisk øje og kan formulere dig fejlfrit og inspirerende på skrift (både på dansk og engelsk). Har du stiftet bekendtskab med Adobes programmer og CMS er det et klart plus.

Hvad kommer du til at lave?

• Tekstforfatning af de gode historier og udvikling af kreativt content (samt planlægning heraf) til brug på websitet, i markedsføringen og på de sociale medier.
• Udvikle pressetekster og -materiale samt mediekits til diverse medier, bloggere, m.m.
• Sikre at indholdet på vores webshops altid er opdateret og af høj kvalitet.

Som praktikant hos os skal du kunne arbejde selvstændigt og være god til at skabe overblik i dine opgaver. Du er kreativt anlagt, tænker ud af boksen og tør springe ud i mange typer af opgaver – og ser du selv mulighederne og har idéer, holder vi dig på ingen måde tilbage. Vi har høje ambitioner og fart på hverdagen, som giver dig rig mulighed for at udvikle dig i et kreativt og afslappet miljø i smukke omgivelser – og med søde kollegaer. Du vil komme til at indgå som en ligeværdig del af teamet og få uddelegeret opgaver, hvor ansvaret tildeles dig. Du får relevante erfaringer ud af praktikopholdet og får lov at afprøve dig selv i virkelige rammer.

Hvem er vi?

Copenhagen Watch Group A/S har produkt-, salgs- og distributionsrettighederne world wide på de to ikoniske brands; Arne Jacobsen Watches og PICTO®, som i dag bliver solgt internationalt i over 15 markeder.

Arne Jacobsen Watches

Arne Jacobsen (1902–1971) er en af vores mest indflydelsesrige arkitekter og designere i nyere tid. Han tegnede alt fra bygninger som Royal Hotel, Nationalbanken og den lille benzinstation i Skovshoved til møbler, bestik, dørhåndtag og ure. Til Nationalbanken tegnede han væguret Bankers, der sammen med vægurene City Hall, Roman og Station er blevet transformeret til elegante armbåndsure.

PICTO®

I 1984, da de to danske designere Steen Georg Christensen og Erling Andersen fik den innovative idé at afskaffe den lille viser og i stedet lade urskiven rotere, var det med ønsket om at skabe et billede af tiden. Det grafiske, æstetiske layout med den lille jordklode-prik på sin uendelige rejse er nærmest kun blevet mere moderne med årene, og PICTO® er for længst blevet en del af de moderne designmuseer i Danmark og Europa.

Det skal du vide

Vi bor på Kronborg Slot i Helsingør, 35 min. med Øresundstoget fra Nørreport, hvor vi har både vores kontor og lager. Der er tale om en ulønnet praktikperiode på fuld tid. Dog dækker vi gerne transportudgifter efter nærmere aftale. Frokostordning indgår i praktikperioden.

Sådan ansøger du

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning (eller ansøgningsvideo) til Marketing Manager, Gitte Overgaard på go@copenhagenwatchgroup.com. Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden kan disse rettes til samme mailadresse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

COPENHAGEN WATCH GROUP A/S • Kronborg Castle, Kronborg 3, 3000 Elsinore, Denmark • PHONE: (+45) 70 22 19 39 • CVR NR:36081481